perjantai 17. helmikuuta 2012

"Sieltähän tulee maaaaaaali..."

Vielä ennen hiihtolomalle siirtymistä, vietimme koulussa erittäin hauskan talviliikuntapäivän. Päivä aloitettiin klo 9.00 opettajat vs. oppilaat "harjapallo" -ottelulla. Kummallakin joukkueella oli yhteensä 5 kenttäpelaajaa yhtäaikaa jäällä. Ottelu pelattiin ilman luistimia ja ihan tavallisilla pihaharjoilla. Ottelussa oli yksi ainoa sääntö: oppilaita ei saa taklata.

Ottelu käynnistyi heti Pia O:n hienolla maalilla. Pia oli hyvässä pelivireessä ja takoi jo toisenkin osuman oppilaiden verkkoon. Pääsin itsekin pari osumaa lyömään, kunnes oppilaat alkoivat hiljalleen tasoittaa. Taisi meiltä aikuisilta kunto hiipua ;-) Hauska ottelu päättyi 10 minuutin peliajan jälkeen opettajien 5-3 voittoon.

Koko pelin ajan kumpaakin joukkuetta kannustettiin mukavasti ja tunnelma oli korkealla. Pelin jälkeen kummatkin joukkueet huusivat hurraa -huudot toisilleen ja kättelivät toisiaan -ihan kuin oikeissakin peleissä.

Päivä jatkui hiihdon ja luistelun merkeissä opettajien johdolla. Osa porukasta pelaili polttopalloa ja oli pulkkamäessä. Koulun keittiön tarjoilema sämpylä ja kuuma jauhelihakeitto kruunasi hienon päivän. Tällaiset päivät ovat yhteisöllisyyttä parhaimmillaan. Suuret kiitokset kaikille järjestäjille! Hieno päivä.

3 kommenttia:

  1. Meillä ekaluokkalainen oli hämmästynyt ja iloinen, että reksikin osallistui harjapalloon. Kivoja tapahtumia teillä.

    VastaaPoista
  2. Ja meillä kerrottiin, miten Esa teki hattutempun. Lisää vaan tällaista!

    VastaaPoista
  3. Pikkusen tuli teillä kotona reksilisää ;-) Kaksi maalia tein laskujeni mukaan. Pia O. teki myös kaksi ja Eero yhden. Siinä opettajien maalit. Mutta hyvissä tarinoissa on aina hieman ekstraa.

    VastaaPoista